Enquête

wat voor friet eet u het liefst
 
Share on facebook
Welkom bij Herberg `t Kanon
Home PDF Afdrukken E-mail

logo

 

 

 

Herberg Het Kanon is ontstaan als verblijfplaats bij het hoogwaterkanon. Dit kanon werd bij dreigend hoogwater met losse flodders 9 maal afgeschoten. Het tijdstip werd bepaald op waarschuwing van een ruiter te paard, die vanaf de splitsing van Rijn en IJssel bij Westervoort het stijgende water vooruit snelde.Herberg Het Kanon is het laatste (witte) gebouw van de bestaande dorpskern De Hoven en kijkt uit over de dijk op het waterfront van Hanzestad Zutphen.

Herberg 't Kanon is een perfecte locatie voor vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten en dergelijke, voor maximaal 75 personen, gelegen tegenover het centrum van Zutphen met daartussen de IJssel.

Herberg 't Kanon hecht aan een informele sfeer; er zijn ook statafels en de gasten halen zelf hun drankje aan de bar, zodat het altijd gezellig huiselijk is.
Buiten, op het grote terras onder de notenboom, kan men heerlijk genieten van een barbecue, maar ook een koud/warm buffet is mogelijk. De riante tuin met vijvers en zwembad is onder architectuur aangelegd.

Het gebouw straalt zowel van binnen als van buiten de sfeer van weleer uit, passend bij een rijksmonument. Het is toegankelijk voor rolstoelen en er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Wij hopen u eens te mogen verwelkomen!